Ik ben zo fier, zo ontzettend fier dat ik dit bericht kan posten en jullie mag vertellen dat het allereerste kook- en workoutboek …. eindelijk in de winkelrekken ligt. Het boek wordt verkocht in alle boekhandels in je buurt zoals; Standaard boekhandel. Online vind je hem ook terug via bol.com, boekspotboekhandel De Slegte, Blokker , libris en vele anderen!

Het boek bruist van de gezonde, simpele gerechtjes. Daarnaast vinden jullie allerlei toffe workouts terug die je thuis, op kantoor, in de tuin,… om het even waar en wanneer kan doen. De workouts zijn gefilmd en dus kan je samen met mij aan de slag gaan. Hoe je de workouts kan bekijken? Wel, je zal in het boek een link en een code terug vinden. Met deze code log je in op mijn website en kan je een workout selecteren. Jij kiest zelf wanneer je deze work-out doet, maar om geen tijd te verspillen heb ik de work-outs steeds bij een recept geplaatst dat even in de oven staat of staat te pruttelen op het vuur. Zo kan je die “dode momentjes” opvangen door even samen te sporten! Tof hé!

De workouts zijn daarbij simpel en haalbaar voor iedereen. Toch zijn ze effectief en zullen ze je helpen je lichaam te verstevigen en/of vet te gaan vet te verbranden.

Vervolgens kan ik je zeggen dat je niets zal wegsmijten als je de gerechten klaarmaakt. Dit omdat elk ingrediënt verwerkt wordt in een ander gerecht in het boek. SAY NO TO FOOD WASTE noemen we dit dan. Want eten weggooien is ontzettend jammer voor het milieu en daarbij ook nog eens slecht voor je portemonnee ;)

Zi zo, een korte schets van hoe het boek er ongeveer uitziet. Ik wens je veel kook- en workoutplezier. Laat gerust iets weten via mijn instagram (befitbeawesomebylaura) hoe je het boek vindt!

Liefs,

Laura