Op 30/3 (om 15u), 31/3 (om 12u) en 7/4 (om 12u) geef ik kookdemonstraties en workoutsessies op het voedingssalon. Ik heet je dan ook van harte welkom om me eens te komen bezoeken in het cooking Theatre!

Met 200 exposanten, verspreid over 20 000 m², is Het Voedingssalon de Grootste Lentemarkt van België. Ik voel me dan ook enorm vereerd om hier te mogen koken en jullie te laten proeven, letterlijk dan ;) , van mijn kook- en workoutboek. Ik zal unieke recepten uit het boek klaarmaken en een relaxerende workoutsessie geven. We kunnen elkaar eens leren kennen en je kan me al jouw brandende vragen omtrent gezondheid stellen.

Naast al die lekkernijen kan je ook nog wat design opsnuiven en heerlijk shoppen. Naast etenswaren vind je er dus ook meubilair, kleding, juwelen,… Meer dan de moeite waard dus om het salon eens te bezoeken!

Je vindt het artikel over mijn kook- en workoutdemonstraties hier terug.

Tot dan!

Laura