Afdrukopties:

Rozijnentoast met tonijnsalade, gebakken appel en walnoot

Aantal personen1 Portie

 4 sneden rozijnenbrood
 150 g tonijn (cocktail)salade
 2 zoete appels
 2 handjes rucola
 2 el agave siroop
 Handvol walnoten
 Olijfolie
 Snufje kaneel
1

Verwijder het klokhuis uit de appels en snijd in maantjes.

2

Doe een scheut olijfolie in een koekenpan en verhit op middelhoog vuur. Bak de appelpartjes goudbruin en kruid met kaneel.

3

Hak de walnoten grof.

4

Rooster de sneden brood in een broodrooster.

5

Smeer tonijnsalade op de rozijnentoasts. Verdeel er de rucola, appelpartjes en de walnoten overheen. Besprenkel met de siroop. Smakelijk!

Voedingswaarden

0 porties

Opdien grootte

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ok