Afdrukopties:

(Alcoholvrije) Gember mojito

Aantal personen1 Portie

 20 gr gember (een stuk van +-5 cm op 4)
 1 liter spuitwater
 1 limoen
 1 handvol muntblaadjes
 optioneel: 100 ml pure vodka (indien je het alcoholisch wil)
1

Verwijder de pel van de gember met behulp van een dunschiller.

2

Snijd de gember in hele fijne stukjes en plet of mix een beetje tot moes.

3

Snijd de limoen in maantjes.

4

Doe de munt, de gembermoes het spuitwater en de citroenmaantjes (even uitpersen in de fles) in een fles (voeg ook de vodka toe als je voor een alcoholische versie gaat). Zet 2 uur in de koelkast.

5

Schenk uit in leuke glazen en serveer ijs ijs koud.

Voedingswaarden

0 porties

Opdien grootte

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ok