Afdrukopties:

Bananencake

Aantal personen1 Portie

TIP: heerlijk met wat pindakaas op!

 3 eieren
 3 bananen
 200 gr boekweitmeel
 50 gr amandelpoeder
 2 el agavehoning
 2 el cacaopoeder
 3 el soya melk
 1 snuifje zout
1

Verwarm de oven voor op 170 graden.

2

Brak de banaan in een kommetje en voeg de eieren, honing en melk toe. Melg alles kort onder elkaar met een mixer.
Meng in een andere kom het boekweitmeel, amandelpoeder, cacaopoeder en het zout.

3

Voeg het bananenmengsel toe aan het poedermengsel en roer goed.

4

Doe een bakpapiertje in een cakevorm en laat 20min bakken.
Open de oven en maak een snee met een mes in de volledige lengte van de cake ( zo opent de cake wat). Doe hierin wat pompoenpitjes.

5

Laat nog 10 min bakken.

Voedingswaarden

0 porties

Opdien grootte

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ok