Afdrukopties:

Choco-banaanbroodje met nootjes

Aantal personen1 Portie

 3 rijpe bananen
 4 eieren
 150 gr amandelmeel
 50 gr cacao
 2 tl bakpoeder
 50 gr pure chocolade
 50 gr gemengde noten
 40 gr kokospoeder
 40 gr kokosvet
 snuifje zout
1

Verwarm de oven voor op 175 graden (hetelucht). Pureer de bananen glad met een staafmixer in een kom.
Voeg de eieren toe en klop ze door het beslag.
Spatel hierdoor het amandelmeel, de cacao, het bakpoeder en het zout.

2

Hak de noten en de chocola in stukjes en spatel deze ook door het beslag.

3

Laat het cocovet smelten in de warme oven en spatel dit met de kokospoeder door het bananenbeslag.
Vet een cakevorm (23 cm) in met wat kokosvet en giet het mengsel in de vorm.

4

Bak het chocolade bananenbrood ongeveer 45 minuten. De cake is gaar als een prikker er schoon en droog uit komt.

Voedingswaarden

0 porties

Opdien grootte

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ok