Afdrukopties:

Forel in kokoscurry met rijst & dille

Aantal personen1 Portie

 800 g (gerookte) forelfilets
 250 g (volkoren) rijst
 2 tl kerriepoeder
 3 dl kokosmelk
 1 teentje knoflook
 sap van 1 limoen
 Verse dille, Peper, zout, gedroogde basilicum
 Zonnebloemolie
1

Kook de rijst al dente gaar.

2

Pel de knoflook en snipper fijn. Snipper de dille fijn. Hou nog 2 takjes dille opzij voor de afwerking.

3

Verhit de olie in een diepe pan en roerbak de knoflook 2 minuten op een hoog vuur.
Voeg de kokosmelk, het limoensap, kerriepoeder, dille, basilicum, peper en zout toe. Breng al roerend tegen het kookpunt. Leg de forelfilets in de saus en laat ongeveer 2 minuten pocheren.

4

Schep de rijst in kommetjes. Leg er de forelfilets voorzichtig op en voeg de saus toe. Werk af met een takje dille.

Voedingswaarden

0 porties

Opdien grootte

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ok