Afdrukopties:

Gegrilde zoete aardappel met rozemarijn

Aantal personen1 Portie

 2 grote zoete aardappelen
 olijfolie
 roezemarijn en paprikapoeder
 optioneel: handje pijnboompitjes
1

Verwam de oven voor op 200 graden (liefst op de grillstand).

2

Verwijder de schil van de zoeteaardappels en snijd ze in stukjes. Kook ze gedurende 5 minuten in wat water op het vuur. Giet ze af en leg ze in een ovenschaal.

3

Giet er een goede scheut olijfolie over. Strooi er wat paprikapoeder over en bekleed het gerecht met wat takjes rozemarijn. Indien gewenst strooi er nog wat pijnboompitjes over (pas op dit maakt het wat calorierijker!).

4

Zet het 20 min in de oven en roer na 10 min eens om.

5

ZALIG bij een stukje vlees of vis!!

Voedingswaarden

0 porties

Opdien grootte

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ok