Afdrukopties:

Havermouttaartje met yoghurt en granaatappel

Aantal personen1 Portie

 100 gr fijne havermout
 100 gr havermeel (havermout gemalen tot meel)
 1 ei
 2 el honing
 2 tl bakpoeder
 4 el yoghurt
 ½ granaatappel
1

Verwarm de oven voor op 190 graden.

2

Doe het ei samen met de havermout, honing, bakpoeder en het meel in een kom en roer door elkaar tot een beslag.

3

Neem er een kleine taartvorm (liefst springvorm) bij en leg er een vel bakpapier in zodat de randen ook bedekt zijn.

4

Giet het beslag erin en zorg ervoor dat je een kuil hebt door met je vingers het beslag aan de randen op te trekken. Zet 20 minuten in de oven.

5

Haal het uit de oven en laat afkoelen. Doe er nadien yoghurt en granaatappelpitjes in.

Voedingswaarden

0 porties

Opdien grootte

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ok