Afdrukopties:

Veggie pompoenlasagne met spinazie

Aantal personen1 Portie

 8 pompoen lasagnebladengevonden in Albert Heijn of snijd zelf vellen van een butternut
 200 g verse spinazie
 12 sneden (veggie) kippenwit
 500 g passata
 4 el tomatenpuree
 150 ml plantaardige room
 100 g geraspte kaas
 rozemarijn, tijm, peper en zout
 Optioneel: 3 el zonnebloempitten
1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Was de spinazie en kook in een kleine hoeveelheid water tot een platte brij. Laat het water er goed uitlekken (In een vergiet en met lepel eruit duwen).

3

Doe in een kom de passata, spinazie, tomatenpuree, room, peper, zout, rozemarijn, tijm en eventueel de zonnebloempitjes en meng goed door elkaar.

4

Bedekt een ovenschaal met enkele eetlepels van de gemengde saus. Strijk open. Bedek met 4 pompoenbladen (schijven/sneden) en 4 sneden kippenwit. Herhaal opnieuw. Eindig met een laag van de saus. Werk op het einde af met de geraspte kaas. Zet 30 minuten in de oven. ENJOY!

Voedingswaarden

0 porties

Opdien grootte

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ok