Afdrukopties:

Vegetarische rijstbowl met groentjes en zelfgemaakte passata

Aantal personen1 Portie

 100 gr volkoren rijst
 150 gr veggie wokreepjes (ik gebruik diepvries wokreepjes)
 1 courgette
 1 tomaat
 100 ml water
 handvol verse basilicum
 italiaanse kruiden
1

Doe de tomaat in twee en blend samen met het water en de basilicum tot een rode saus.

2

Kook de rijst gaar in water gedurende 13 minuten.

3

Snijd ondertussen de courgette in blokjes.

4

Verhit een wokpan met een bodempje water in. Doe er de wokreepjes en stukjes courgette in. Laat 5 minuten bakken op medium vuur.

5

Voeg de tomaat-basilicumsaus toe aan de wokpan en laat nog even inkoken op hoog vuur.

6

Giet de rijst af en voeg toe aan de pan. Roer alles nog eens om en kruid af met de kruiden. Serveer in kommetjes.

Voedingswaarden

0 porties

Opdien grootte

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ok