De lente zit al om het hoekje te kijken en de zomer is zelfs ook al nabij! Tijd om aan je lichaam te denken en het de gezonde boost te geven dat het verdient, want je wil er toch op je opperbest uitzien deze zomer? Ja? Ik dacht het al!

Zoals je al weet krijg je geen gezond lichaam enkel en alleen door goed te eten, al is dat echt wel al een goed begin. Beweging is ook een dragende steunpilaar voor dat gezonde lichaam. Om het streepje beweging in jouw leven te krijgen werkte ik samen met HLN.be en NINA.be.

In samenwerking met NINA.be heb ik een aantal effectieve 7 minutes workouts gefilmd. Je kan de work-outs thuis, op kantoor in de pauzes, in de fitness of gelijk op welke andere plaats doen. Jij kiest waar en wanneer je dit het beste kan doen. Elke week deelt NINA.be een 7-minute workout die telkens een andere spiergroep aanspreekt of waarbij de intensiteit steeds anders is. De workouts zijn haalbaar voor iedereen! Je vindt de work-outs gemakkelijk via deze link terug. Veel workout-plezier!