Voor 3 à 4 porties:
Verwarm de oven op 200 graden.
Kluts de eieren samen met de room in een kom kort tot een gele brij. Snipper de zalm in reepjes.
Rol het blader- of kruimeldeeg open en prik er met een vork gaatjes in. Bedek er de bodem en randen van een taartvorm mee. Giet het ei-roommengsel erin. Voeg de snippers zalm toe en de waterkers. Bestrooi met flink wat geraspte parmezaanse kaas en kruid af met peper en zout. Roer met een lepeltje alles een beetje door elkaar. Zet het voor 30 minuten in de oven. ENJOY!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 200 graden.
Kluts de eieren samen met de room in een kom kort tot een gele brij. Snipper de zalm in reepjes.
Rol het blader- of kruimeldeeg open en prik er met een vork gaatjes in. Bedek er de bodem en randen van een taartvorm mee. Giet het ei-roommengsel erin. Voeg de snippers zalm toe en de waterkers. Bestrooi met flink wat geraspte parmezaanse kaas en kruid af met peper en zout. Roer met een lepeltje alles een beetje door elkaar. Zet het voor 30 minuten in de oven. ENJOY!
Geef een reactie