Sport2020-05-13T19:22:36+02:00
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

De makkelijkste workouts

Alles om thuis fit en awesome te worden!

Hier vind je leuke en vooral eenvoudige workouts terug die je thuis kan doen. We hebben het allemaal veel te druk om naar de sportschool te gaan, dus doen we de workouts samen, gewoon bij jou thuis. We gaan samen de schouders, de buik, de rug, de armen, de benen, de billen,… trainen en natuurlijk vergeten we ook de cardio workouts niet.

be Fit, be Awesome!

Voel je goed in je vel en accepteer jezelf

Enkele jaren geleden besefte ik dat gezonde voeding en beweging noodzakelijk zijn om jezelf goed en vooral gelukkig te voelen. Goed en gevarieerd eten geeft je energie en laat je huid stralen. Beweging laat je ontspannen en  zorgt voor een goede bloedsomloop.

Blogberichten

Bekijk al mijn workout video’s op YouTube om samen met mij fit te worden!

Ga naar mijn YouTube

Geen tijd om te sporten? Doe het gewoon tijdens het koken! Ontdek er alles over in mijn kook- en workoutboek “be fit, be awesome”

Koop het kook- en workoutboek

Mijn kook- en workoutboek is nu verkrijgbaar!

Ben jij op zoek naar een leuk boek dat bruist van de gezonde, simpele recepten voor jezelf of om cadeau te doen? Wil je in dat boek niet alleen gezonde recepten, maar ook doeltreffende workouts? AH, voila ik heb wat je zoekt! Mijn boek staat boordevol gemakkelijke, gezonde recepten en workouts ondersteund via video die je gelijk wanneer kan doen samen met mij!

Koop hem nu