Laura

In mijn jonge tienerjaren kampte ik nogal met gewichtsproblemen, het is te zeggen vooral gewichtsschommelingen. De ene week waren er twee kilo’s van de weegschaalteller afgevallen, de andere week waren er opnieuw 3 bijgekomen en vise versa. Ik startte oorspronkelijk de studie voedingsconsulentie vooral om mezelf aan te leren wat juiste voeding is en welke beweging effectief en de nodige resultaten geeft. Ik besefte dat een stabiele gezonde voeding en beweging noodzakelijk zijn om mezelf goed en vooral gelukkig te voelen. Goed en gevarieerd eten gaf me energie, liet mijn huid stralen en door het te combineren met af en toe wat beweging bekwam ik het lichaam dat ik mezelf had toegewenst.

be Fit, be Awesome

Mensen zagen resultaten zoals een slanker lijf, meer uitstraling en een energiekere Laura. Vanaf dat moment stelden mensen me vaak vragen om mijn recepten en trukjes te weten te komen. Wat deed ik precies? Hoe komt het dat het eigenlijk toch zo gemakkelijk gaat om een gezond lichaam te onderhouden? Allerlei vragen die me in de richting stuurdde om mijn passie te delen en er mijn beroep van te maken als voedingsdeskundige. Ik schreef me dan ook in in de opleiding voedingsdeskundige en studeerde af. Mijn passie voor sport groeide ook meer en meer en daarom besloot ik om ook de cursus sportcoach te volgen waar ik ook mijn diploma voor behaalde.

Omdat ik van nature uit een open boek ben startte ik mijn concept: be fit, be awesome, waarbij ik mijn eigen recepten en tips deel. Dagelijks begeleid ik mensen naar een gezonde levenstijl die haalbaar en realistisch aanvoelt. We hebben de dag van vandaag zo weinig tijd. Daarom is het concept “be Fit, be Awesome’ dan ook gericht op mensen die, net zoals ikzelf, aan een “tijdsgebreksyndroom” leiden. Aan de hand van makkelijke recepten, toffe workouts  en een persoonlijke begeleiding komen we samen tot de beste resultaten!

Let’s be Fit & Awesome all together!

Sporten is gezond, dat weet iedereen. Onder Sport vind je mijn sportinzichten, tips, wist-je-datjes en workouts

Ga naar mijn sport pagina

Het is niet altijd makkelijk om de dag van vandaag gezond en voedzaam te leven. Dus wil ik je helpen gezonde gerechten te maken in weinig tijd en met weinig ingrediënten

Ontdek mijn recepten

Het kook- en workoutboek is nu verkrijgbaar!

Koop hem nu

De Lekkerste Recepten

en ook nog eens super gezond.