Voor 2 personen:
Verwarm de oven op 200 graden.
Verwijder de schil van de aardappelen en snijd in kleine stukjes. Kook in water gedurende 10 minuten al dente gaar. Zet ook de broccoli onder water en kook een 4 tal minuten gaar. Giet de aardappelen en broccoli af.
Blend nadien de melk met de broccoli tot broccolisaus en kruid af met muskaatnoot. Pureer de zoete aardappel en giet in een ovenschaal.
Giet hierop de broccolisaus en strooi hierop de kaas.
Zet 20 minuten in de oven en serveer bij gebakken vis of vlees.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 200 graden.
Verwijder de schil van de aardappelen en snijd in kleine stukjes. Kook in water gedurende 10 minuten al dente gaar. Zet ook de broccoli onder water en kook een 4 tal minuten gaar. Giet de aardappelen en broccoli af.
Blend nadien de melk met de broccoli tot broccolisaus en kruid af met muskaatnoot. Pureer de zoete aardappel en giet in een ovenschaal.
Giet hierop de broccolisaus en strooi hierop de kaas.
Zet 20 minuten in de oven en serveer bij gebakken vis of vlees.
Geef een reactie