Voor 2 personen:

 1 blikje maïs
 1 el maïsolie
 paprikapoeder
1

Laat het blikje maïs goed uitlekken en droog de maïs met een theedoek.

2

Strooi er flink wat paprikapoeder over.

3

Verwarm de olie in een antikleefpan en bak de maïs er gedurende 8 minuten in op een medium vuur. Roer geregeld zodat de gele vriendjes niet aanbranden.

4

Zet het vuur uit en laat even afkoelen.

5

Serveer in een kommetje en hupsakee je tv-snack is klaar!

Ingrediënten

 1 blikje maïs
 1 el maïsolie
 paprikapoeder

Aanwijzingen

1

Laat het blikje maïs goed uitlekken en droog de maïs met een theedoek.

2

Strooi er flink wat paprikapoeder over.

3

Verwarm de olie in een antikleefpan en bak de maïs er gedurende 8 minuten in op een medium vuur. Roer geregeld zodat de gele vriendjes niet aanbranden.

4

Zet het vuur uit en laat even afkoelen.

5

Serveer in een kommetje en hupsakee je tv-snack is klaar!

Notes

Maïs-smikkels