Voor 2 personen:
1 blikje tonijn op eigen nat (80 gr)
2 el ricotta
1 volkoren of walnootpistolet
1 perzik
tuinkers
zwarte peper
1
Snijd de perzik in stukjes en verwijder de pit.
2
Laat het blikje tonijn uitlekken.
3
Doe de tonijn samen met de stukjes perzik, ricotta, tuinkers en zwarte peper in een kommetje en roer onder elkaar.
4
Smeer het op een volkoren of walnootpistolet.
CategorieLunch
Ingrediënten
1 blikje tonijn op eigen nat (80 gr)
2 el ricotta
1 volkoren of walnootpistolet
1 perzik
tuinkers
zwarte peper
Aanwijzingen
1
Snijd de perzik in stukjes en verwijder de pit.
2
Laat het blikje tonijn uitlekken.
3
Doe de tonijn samen met de stukjes perzik, ricotta, tuinkers en zwarte peper in een kommetje en roer onder elkaar.
4
Smeer het op een volkoren of walnootpistolet.
Geef een reactie