Voor 4 personen:
Snipper de gerookte zalm fijn. Meng in een kommetje de helft van de boursin met de stukjes zalm. Doe op elke kroepoek een kleine eetlepel van de boursin-zalmdressing en werk af met een muntblaadje.
Verwarm de oven op 200 graden. Hol de champignons uit. Zet voor 8 minuten in de warme oven. Haal ze eruit en vul ze met de boursin. Besprenkel met appelsienzeste.
Snijd de dadels net tot aan de pit in twee. Verwijder de pit. Duw wat boursin in de dadels.
Serveer.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snipper de gerookte zalm fijn. Meng in een kommetje de helft van de boursin met de stukjes zalm. Doe op elke kroepoek een kleine eetlepel van de boursin-zalmdressing en werk af met een muntblaadje.
Verwarm de oven op 200 graden. Hol de champignons uit. Zet voor 8 minuten in de warme oven. Haal ze eruit en vul ze met de boursin. Besprenkel met appelsienzeste.
Snijd de dadels net tot aan de pit in twee. Verwijder de pit. Duw wat boursin in de dadels.
Serveer.
Geef een reactie