Voor 6 stuks:
 80  g amandelmeel
 130  ml (plantaardige) vaste yoghurt
 1  eiwit (wit van een ei)
 2  el agave siroop of bijenhoning
 1  tl bakpoeder
 80  g frambozen
 snufje zout
1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop het eiwit luchtig en meng de yoghurt en siroop/honing er dan doorheen. Voeg nu het meel, bakpoeder en snuf zout toe. Roer goed door elkaar. Voeg nadien de frambozen toe en roer nogmaals.
2
Schep met een lepel bolletjes (2 el = 1 koek) op een bakplaat dat met bakpapier is bedekt. Bak de koeken ca. 30 minuten in de oven en laat goed afkoelen. Heerlijk bij een tasje thee!
CategorieTaart, gebak & cake
Ingrediënten
 80  g amandelmeel
 130  ml (plantaardige) vaste yoghurt
 1  eiwit (wit van een ei)
 2  el agave siroop of bijenhoning
 1  tl bakpoeder
 80  g frambozen
 snufje zout
 
											
				 
									
Geef een reactie