Voor 6 stuks:

 100 gr amandelmeel (amandelnootjes tot meel geblend)
 2 bananen
 100 gr fijne havervlokken
 2 tl bakpoeder
 Sap van 1/2 citroen
 ½ hand amandelnootjes
1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Hak de nootjes fijn met behulp van een hakmes. Maal de andere amandelnoten tot meel.

3

Verwijder de schil van de bananen en doe in een kom. Voeg de havermout, het meel, de gehakte nootjes, het citroensap en het bakpoeder toe en plet goed onder elkaar met een vork tot een papje.

4

Bedek een bakplaat met bakpapier en maak met een soeplepel bolletjes van het papje en leg ze op het bakpapier. Druk ze wat plat zodat je platte ovale koekjes krijgt. Zet 18 à 20 minuten in de oven.

5

Haal de koekjes eruit en laat afkoelen.

Ingrediënten

 100 gr amandelmeel (amandelnootjes tot meel geblend)
 2 bananen
 100 gr fijne havervlokken
 2 tl bakpoeder
 Sap van 1/2 citroen
 ½ hand amandelnootjes

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Hak de nootjes fijn met behulp van een hakmes. Maal de andere amandelnoten tot meel.

3

Verwijder de schil van de bananen en doe in een kom. Voeg de havermout, het meel, de gehakte nootjes, het citroensap en het bakpoeder toe en plet goed onder elkaar met een vork tot een papje.

4

Bedek een bakplaat met bakpapier en maak met een soeplepel bolletjes van het papje en leg ze op het bakpapier. Druk ze wat plat zodat je platte ovale koekjes krijgt. Zet 18 à 20 minuten in de oven.

5

Haal de koekjes eruit en laat afkoelen.

Notes

Zachte amandelkoekjes