Voor 2 personen:

 2 kippenfilets
 1 brocolli
 150 gr quinoa
 2 dl room
 kerriepoeder, kippenrkuiden en chilipoeder
 olijfolie
1

Verwarm een el olijfolie in een antikleefpan.

2

Doe een bodempje water in een andere kookpot en kook de quinoa al dente (7 minuten gaar).

3

Verwarm ondertussen een bodempje water in een kookpot. Snijd de brocolli in roosjes en doe ze in de kookpot. Kook al dente gaar (5min).

4

Snijd de kip in stukjes en kruid af met kippenrkuiden. Bak de kip op de pan goudbruin.

5

Giet de quinoa en de brocolli af en voeg toe aan de pan met kip. Zet het vuur iets zachter en voeg de room toe. Kruid af met kerrie en chili kruiden.

Categorie

Ingrediënten

 2 kippenfilets
 1 brocolli
 150 gr quinoa
 2 dl room
 kerriepoeder, kippenrkuiden en chilipoeder
 olijfolie

Aanwijzingen

1

Verwarm een el olijfolie in een antikleefpan.

2

Doe een bodempje water in een andere kookpot en kook de quinoa al dente (7 minuten gaar).

3

Verwarm ondertussen een bodempje water in een kookpot. Snijd de brocolli in roosjes en doe ze in de kookpot. Kook al dente gaar (5min).

4

Snijd de kip in stukjes en kruid af met kippenrkuiden. Bak de kip op de pan goudbruin.

5

Giet de quinoa en de brocolli af en voeg toe aan de pan met kip. Zet het vuur iets zachter en voeg de room toe. Kruid af met kerrie en chili kruiden.

Notes

Quinoa-kip pannetje met brocolli