Voor 2 personen:
Meng de melk samen met het appelsap in een kommetje en voeg de chiazaden toe. Roer door elkaar en laat minstens 2uur opstijven in de koelkast (best dus avond voordien om 's morgens op te kunnen eten).
Verwarm 's morgens een eetlepel pindakaas op een antikleefpan tot het lopend is.
Haal de chiapudding uit de koelkast. Doe er de druppels pindakaas overheen en werk af met de bessen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng de melk samen met het appelsap in een kommetje en voeg de chiazaden toe. Roer door elkaar en laat minstens 2uur opstijven in de koelkast (best dus avond voordien om 's morgens op te kunnen eten).
Verwarm 's morgens een eetlepel pindakaas op een antikleefpan tot het lopend is.
Haal de chiapudding uit de koelkast. Doe er de druppels pindakaas overheen en werk af met de bessen.
Geef een reactie