Voor 2 personen:

 5 el chiazaden
 80 ml melk
 50 ml biologisch appelsap
 1 el pindakaas (100% puur)
 bosbessen (braambessen en blauwe bessen)
1

Meng de melk samen met het appelsap in een kommetje en voeg de chiazaden toe. Roer door elkaar en laat minstens 2uur opstijven in de koelkast (best dus avond voordien om 's morgens op te kunnen eten).

2

Verwarm 's morgens een eetlepel pindakaas op een antikleefpan tot het lopend is.

3

Haal de chiapudding uit de koelkast. Doe er de druppels pindakaas overheen en werk af met de bessen.

Ingrediënten

 5 el chiazaden
 80 ml melk
 50 ml biologisch appelsap
 1 el pindakaas (100% puur)
 bosbessen (braambessen en blauwe bessen)

Aanwijzingen

1

Meng de melk samen met het appelsap in een kommetje en voeg de chiazaden toe. Roer door elkaar en laat minstens 2uur opstijven in de koelkast (best dus avond voordien om 's morgens op te kunnen eten).

2

Verwarm 's morgens een eetlepel pindakaas op een antikleefpan tot het lopend is.

3

Haal de chiapudding uit de koelkast. Doe er de druppels pindakaas overheen en werk af met de bessen.

Notes

(Overnight) Chiapudding met pinda en bosbessen