Voor 6 tot 8 stuks:

 4 eieren
 140 gr donkere chocolade (+ 70 %)
 30 gr noten naar keuze (ik gebruikte cashewnoten)
 2 el honing (agave/acacia)
 60 gr havermeel (havermout blenden tot meel)
1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Smelt de chocolade au-bain-marie.

3

Hak de noten in kleine stukjes.

4

Meng de ingrediënten door elkaar. Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet het chocoladenbeslag erin.

5

Zet 15 minuten in de oven. Haal het eruit en laat afkoelen. Snijd nadien in gelijke vierkanten.

Ingrediënten

 4 eieren
 140 gr donkere chocolade (+ 70 %)
 30 gr noten naar keuze (ik gebruikte cashewnoten)
 2 el honing (agave/acacia)
 60 gr havermeel (havermout blenden tot meel)

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Smelt de chocolade au-bain-marie.

3

Hak de noten in kleine stukjes.

4

Meng de ingrediënten door elkaar. Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet het chocoladenbeslag erin.

5

Zet 15 minuten in de oven. Haal het eruit en laat afkoelen. Snijd nadien in gelijke vierkanten.

Notes

Brownies met cashew