Voor 2 personen
Snijd de appel in vier en verwijder het klokhuis. Snijd in maantjes. Kruid met flink wat kaneel.
Doe de melk en de appelsap in een kookpot. Laat op middelhoog vuur langzaam opwarmen. Voeg dan de havermout toe, verhoog het vuur en laat al roerend inkoken gedurende 5 minuten.
Bak de appelmaantjes goudbruin in een pannetje in wat olijfolie op middelhoog vuur aan beide kanten.
Schep de haverpap op bordjes. Voeg in het midden de chocolade toe (het zal heerlijk smelten zodat je een vulkaantje krijgt). Serveer met de gebakken appeltjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de appel in vier en verwijder het klokhuis. Snijd in maantjes. Kruid met flink wat kaneel.
Doe de melk en de appelsap in een kookpot. Laat op middelhoog vuur langzaam opwarmen. Voeg dan de havermout toe, verhoog het vuur en laat al roerend inkoken gedurende 5 minuten.
Bak de appelmaantjes goudbruin in een pannetje in wat olijfolie op middelhoog vuur aan beide kanten.
Schep de haverpap op bordjes. Voeg in het midden de chocolade toe (het zal heerlijk smelten zodat je een vulkaantje krijgt). Serveer met de gebakken appeltjes.
Geef een reactie