Voor ca. 12 stuks:
200 g roomkaasik gebruik philadelphia
4 eieren
2 tl kaneel
2 tl bakpoeder
2 el vloeibare bijenhoning of agavesiroop
kokosolie om te bakken
1
Mix alle ingrediënten tot een smeuïge massa. Laat het beslag dan 5 minuten afgedekt op het aanrecht rusten.
2
Verwarm wat kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schep met een soeplepel 3 hoopje van het beslag op de pan. Bak ze tot er aan de bovenkant bubbeltjes verschijnen. Draai ze dan om en bak ze nogmaals +- 1 minuut. Herhaal tot het beslag op is.
3
Heerlijk met nog wat yoghurt en vers fruit bij!
CategorieOntbijt, Pancakes & waffles, Pancakes & waffles, Snacks
Ingrediënten
200 g roomkaasik gebruik philadelphia
4 eieren
2 tl kaneel
2 tl bakpoeder
2 el vloeibare bijenhoning of agavesiroop
kokosolie om te bakken
Geef een reactie