Voor 2 personen:




 2 grote volkoren wrapsof 4 kleine groentewraps
 4 eieren
 100 g kwark of verse kaas
 1 el mosterd
 verse bieslook en rucola
 peper en zout

1

Kook de eieren hard gedurende minstens 10 minuten. Laat ze afkoelen in een koud waterbadje. Pel ze nadien en doe in een kom.

2

Schep bij de eieren de kwark, mosterd en prak alles goed onder elkaar met een vork. Versnipper er de bieslook overheen en kruid af met peper en zout.

3

Beleg de wraps met de eiersalade en werk af met rucola.



Ingrediënten

 2 grote volkoren wrapsof 4 kleine groentewraps
 4 eieren
 100 g kwark of verse kaas
 1 el mosterd
 verse bieslook en rucola
 peper en zout

Aanwijzingen

1

Kook de eieren hard gedurende minstens 10 minuten. Laat ze afkoelen in een koud waterbadje. Pel ze nadien en doe in een kom.

2

Schep bij de eieren de kwark, mosterd en prak alles goed onder elkaar met een vork. Versnipper er de bieslook overheen en kruid af met peper en zout.

3

Beleg de wraps met de eiersalade en werk af met rucola.

Notes

wraps met verse eiersalade