Voor 2 personen:
2 grote volkoren wrapsof 4 kleine groentewraps
4 eieren
100 g kwark of verse kaas
1 el mosterd
verse bieslook en rucola
peper en zout
1
Kook de eieren hard gedurende minstens 10 minuten. Laat ze afkoelen in een koud waterbadje. Pel ze nadien en doe in een kom.
2
Schep bij de eieren de kwark, mosterd en prak alles goed onder elkaar met een vork. Versnipper er de bieslook overheen en kruid af met peper en zout.
3
Beleg de wraps met de eiersalade en werk af met rucola.
CategorieLunch
Ingrediënten
2 grote volkoren wrapsof 4 kleine groentewraps
4 eieren
100 g kwark of verse kaas
1 el mosterd
verse bieslook en rucola
peper en zout
Aanwijzingen
1
Kook de eieren hard gedurende minstens 10 minuten. Laat ze afkoelen in een koud waterbadje. Pel ze nadien en doe in een kom.
2
Schep bij de eieren de kwark, mosterd en prak alles goed onder elkaar met een vork. Versnipper er de bieslook overheen en kruid af met peper en zout.
3
Beleg de wraps met de eiersalade en werk af met rucola.
Geef een reactie