Voor 2 personen + een restje voor elk de dag nadien ;) :




 8 pompoen lasagnebladengevonden in Albert Heijn of snijd zelf vellen van een butternut
 200 g verse spinazie
 12 sneden (veggie) kippenwit
 500 g passata
 4 el tomatenpuree
 150 ml plantaardige room
 100 g geraspte kaas
 rozemarijn, tijm, peper en zout
 Optioneel: 3 el zonnebloempitten

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Was de spinazie en kook in een kleine hoeveelheid water tot een platte brij. Laat het water er goed uitlekken (In een vergiet en met lepel eruit duwen).

3

Doe in een kom de passata, spinazie, tomatenpuree, room, peper, zout, rozemarijn, tijm en eventueel de zonnebloempitjes en meng goed door elkaar.

4

Bedekt een ovenschaal met enkele eetlepels van de gemengde saus. Strijk open. Bedek met 4 pompoenbladen (schijven/sneden) en 4 sneden kippenwit. Herhaal opnieuw. Eindig met een laag van de saus. Werk op het einde af met de geraspte kaas. Zet 30 minuten in de oven. ENJOY!



Categorie

Ingrediënten

 8 pompoen lasagnebladengevonden in Albert Heijn of snijd zelf vellen van een butternut
 200 g verse spinazie
 12 sneden (veggie) kippenwit
 500 g passata
 4 el tomatenpuree
 150 ml plantaardige room
 100 g geraspte kaas
 rozemarijn, tijm, peper en zout
 Optioneel: 3 el zonnebloempitten

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Was de spinazie en kook in een kleine hoeveelheid water tot een platte brij. Laat het water er goed uitlekken (In een vergiet en met lepel eruit duwen).

3

Doe in een kom de passata, spinazie, tomatenpuree, room, peper, zout, rozemarijn, tijm en eventueel de zonnebloempitjes en meng goed door elkaar.

4

Bedekt een ovenschaal met enkele eetlepels van de gemengde saus. Strijk open. Bedek met 4 pompoenbladen (schijven/sneden) en 4 sneden kippenwit. Herhaal opnieuw. Eindig met een laag van de saus. Werk op het einde af met de geraspte kaas. Zet 30 minuten in de oven. ENJOY!

Notes

Veggie pompoenlasagne met spinazie