Voor 2 personen + een restje voor elk de dag nadien ;) :
Verwarm de oven op 200 graden.
Was de spinazie en kook in een kleine hoeveelheid water tot een platte brij. Laat het water er goed uitlekken (In een vergiet en met lepel eruit duwen).
Doe in een kom de passata, spinazie, tomatenpuree, room, peper, zout, rozemarijn, tijm en eventueel de zonnebloempitjes en meng goed door elkaar.
Bedekt een ovenschaal met enkele eetlepels van de gemengde saus. Strijk open. Bedek met 4 pompoenbladen (schijven/sneden) en 4 sneden kippenwit. Herhaal opnieuw. Eindig met een laag van de saus. Werk op het einde af met de geraspte kaas. Zet 30 minuten in de oven. ENJOY!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 200 graden.
Was de spinazie en kook in een kleine hoeveelheid water tot een platte brij. Laat het water er goed uitlekken (In een vergiet en met lepel eruit duwen).
Doe in een kom de passata, spinazie, tomatenpuree, room, peper, zout, rozemarijn, tijm en eventueel de zonnebloempitjes en meng goed door elkaar.
Bedekt een ovenschaal met enkele eetlepels van de gemengde saus. Strijk open. Bedek met 4 pompoenbladen (schijven/sneden) en 4 sneden kippenwit. Herhaal opnieuw. Eindig met een laag van de saus. Werk op het einde af met de geraspte kaas. Zet 30 minuten in de oven. ENJOY!
Geef een reactie