Voor 6 personen:
Verwarm de oven op 200 graden.
Schil de pompoen en snijd in maantjes. Kook 5 minuten gaar in kokend water met wat zout in. Giet af.
Snijd de vijgen in maantjes. Prik wat gaatjes met een vork in de bladerdeeg. Smeer er de kruidenkaas over uit. Bedek met de pompoen- en vijgmaantjes. Verdeel er de ham of spek op. Kruid met peper, zout en rozemarijn. Zet 30 minuten in de oven. Haal ondertussen de pitjes uit de halve granaatappel.
Haal uit de oven en bekleed met de granaatappelpitjes. Serveer warm, lauw of koud!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 200 graden.
Schil de pompoen en snijd in maantjes. Kook 5 minuten gaar in kokend water met wat zout in. Giet af.
Snijd de vijgen in maantjes. Prik wat gaatjes met een vork in de bladerdeeg. Smeer er de kruidenkaas over uit. Bedek met de pompoen- en vijgmaantjes. Verdeel er de ham of spek op. Kruid met peper, zout en rozemarijn. Zet 30 minuten in de oven. Haal ondertussen de pitjes uit de halve granaatappel.
Haal uit de oven en bekleed met de granaatappelpitjes. Serveer warm, lauw of koud!
Geef een reactie