Voor 2 personen:
Verwarm de oven op 200 graden.
Verwarm wat olijfolie in een antikleefpan.
Snijd de paprika in twee en verwijder de pitjes. Snijd de uiteinden van de courgette eraf en schil hem. Snijd nadien ook in fijne blokjes. Pel de ajuin en snipper fijn. Snijd de feta in blokjes.
Fruit de ajuin even aan op de pan. Voeg de paprika en de courgette toe en laat 3 minuten inbakken.
Voeg de tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toe. Roer alles om.
Doe 1/3 van de tomaten-courgettesaus in een cakevorm op de bodem. Verdeel er de helft van de feta overheen en bedek met 2 lasagnevellen. Doe er opnieuw 1/3 van de saus overheen en bedek opnieuw met 2 vellen lasagne. Doe de laatste saus erover en strooi er deze keer de laatste stukjes feta op. Zet in de oven voor 25 minuten.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 200 graden.
Verwarm wat olijfolie in een antikleefpan.
Snijd de paprika in twee en verwijder de pitjes. Snijd de uiteinden van de courgette eraf en schil hem. Snijd nadien ook in fijne blokjes. Pel de ajuin en snipper fijn. Snijd de feta in blokjes.
Fruit de ajuin even aan op de pan. Voeg de paprika en de courgette toe en laat 3 minuten inbakken.
Voeg de tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toe. Roer alles om.
Doe 1/3 van de tomaten-courgettesaus in een cakevorm op de bodem. Verdeel er de helft van de feta overheen en bedek met 2 lasagnevellen. Doe er opnieuw 1/3 van de saus overheen en bedek opnieuw met 2 vellen lasagne. Doe de laatste saus erover en strooi er deze keer de laatste stukjes feta op. Zet in de oven voor 25 minuten.
Geef een reactie