Voor 2 personen (en nog een portie eventueel voor de dag nadien ;) ):
Kuis de wortel, beide aardappels en de prei. Snijd de wortel, aardappel en de prei in stukjes. Pel de ui en snijd in ringen. Pel de look.
Verhit in een grote wok- of antiaanbakpan een grote scheut olijfolie. Bak de stukjes aardappel en wortel eerst 5 minuten al roerend op. Voeg dan de stukjes prei en de uiringen toe en bak nogmaals 5 minuten mee op.
Voeg nu de tomatenpulp toe en pers de look erin uit. Laat gedurende 15 minuten rustig sudderen op middelhoog vuur.
Verhit wat olijfolie in een braadpan. Bak de gehaktballetjes bruin op middelhoog vuur. Zorg ervoor dat de binnenkant goed doorbakken is.
Kruid de saus af met peper, zout en rozemarijn. Serveer de balletjes met de groentesaus. ENJOY!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kuis de wortel, beide aardappels en de prei. Snijd de wortel, aardappel en de prei in stukjes. Pel de ui en snijd in ringen. Pel de look.
Verhit in een grote wok- of antiaanbakpan een grote scheut olijfolie. Bak de stukjes aardappel en wortel eerst 5 minuten al roerend op. Voeg dan de stukjes prei en de uiringen toe en bak nogmaals 5 minuten mee op.
Voeg nu de tomatenpulp toe en pers de look erin uit. Laat gedurende 15 minuten rustig sudderen op middelhoog vuur.
Verhit wat olijfolie in een braadpan. Bak de gehaktballetjes bruin op middelhoog vuur. Zorg ervoor dat de binnenkant goed doorbakken is.
Kruid de saus af met peper, zout en rozemarijn. Serveer de balletjes met de groentesaus. ENJOY!
Geef een reactie