Voor 2 personen:

 4 eieren
 1 bakje hamblokjes
 8 trostomaatjes
 10 champignons
 handvol verse basilicum
 Peper en Himalaya zout
1

Snijd de champignons in schijfjes en de tomaatjes in twee.

2

Doe de eieren in een kom en klop los.

3

Verwarm wat olijfolie in een antikleefpan. Bak de champignons, hamblokjes en tomaatjes kort samen op. Voeg de geklopte eieren toe en laat nog een minuut of 3 op een laag vuur bakken tot een omelet.

4

Werk af met de verse basilicum, peper en zout.

Ingrediënten

 4 eieren
 1 bakje hamblokjes
 8 trostomaatjes
 10 champignons
 handvol verse basilicum
 Peper en Himalaya zout

Aanwijzingen

1

Snijd de champignons in schijfjes en de tomaatjes in twee.

2

Doe de eieren in een kom en klop los.

3

Verwarm wat olijfolie in een antikleefpan. Bak de champignons, hamblokjes en tomaatjes kort samen op. Voeg de geklopte eieren toe en laat nog een minuut of 3 op een laag vuur bakken tot een omelet.

4

Werk af met de verse basilicum, peper en zout.

Notes

Omelet Italiano