Pel de ui en snipper fijn. Snijd de paprika's in twee en verwijder zaden en zaadlijsten. Snijd nadien in kleine blokjes.
Verhit een scheutje olijfolie in een wokpan (liefst éen met een deksel!) op middelhoog vuur. Bak de ui glazig.
Kook de rijstvermicelli in water zoals omschreven op de verpakking.
Bak de paprikastukjes mee op met de glazige ui in de wokpan gedurende 5 minuten.
Snijd de zalmfilets in grove stukken.
Voeg nu de stukken zalm, sojasaus en de honing toe. Zet eventueel het deksel op de pan en laat 5 minuten zachtjes sudderen op middelhoog vuur. Kruid met peper en zout
Schep er nu als laatste de rijstvermicelli bij en schep zachtjes door elkaar.
Vegan? Serveer met gebakken tempeh, quorn of tofu in de plaats van zalm!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Pel de ui en snipper fijn. Snijd de paprika's in twee en verwijder zaden en zaadlijsten. Snijd nadien in kleine blokjes.
Verhit een scheutje olijfolie in een wokpan (liefst éen met een deksel!) op middelhoog vuur. Bak de ui glazig.
Kook de rijstvermicelli in water zoals omschreven op de verpakking.
Bak de paprikastukjes mee op met de glazige ui in de wokpan gedurende 5 minuten.
Snijd de zalmfilets in grove stukken.
Voeg nu de stukken zalm, sojasaus en de honing toe. Zet eventueel het deksel op de pan en laat 5 minuten zachtjes sudderen op middelhoog vuur. Kruid met peper en zout
Schep er nu als laatste de rijstvermicelli bij en schep zachtjes door elkaar.
Vegan? Serveer met gebakken tempeh, quorn of tofu in de plaats van zalm!
Geef een reactie