Voor 6 à 8 burgers:
200 g surimi sticks
100 g yoghurt
1 limoen
1 ei
50 g paneermeel
olijfolie, peper en zout
salade naar keuzeveldsla, spinazie, tomaatjes, maïis, komkommer...
1
Mix in een blender of met een staafmixer 4 el olijfolie, de yoghurt en de surimi tot een dikke brij. Voeg het ei en het sap van 1 limoen toe. Mix nogmaals. Voeg nu het paneermeel toe en mix nog een keer. Kruid met peper en zout.
2
Verhit wat olijfolie in een antiaanbakpan op middelhoog vuur. Schep hoopjes van het beslag (2 el = 1 burger) in de pan. Bak goudbruin aan beide zijden.
3
Serveer met een salade naar keuze!
CategorieLunch
Ingrediënten
200 g surimi sticks
100 g yoghurt
1 limoen
1 ei
50 g paneermeel
olijfolie, peper en zout
salade naar keuzeveldsla, spinazie, tomaatjes, maïis, komkommer...
Geef een reactie