Voor 2 personen:

 1 mango
 2 eieren
 160 gr havermout
 zout
 kokosolie
1

Schil de mango, en snijd het vruchtvlees van de pit. Meng de mango in een blender of met een mixer met de eieren, de havermout en een snuifje zout tot een glad beslag.

2

Verwarm de kokosolie in een koekenpan en schep wat van het beslag in de pan. Zet het vuur niet te hoog. Als de ene kant goudbruin is gebakken, draai de pannenkoeken dan voorzichtig om met een spatel. Bak totdat het beslag op is.

3

Maak dan een mooie stapel op je bord, en garneer de pannenkoekjes bijvoorbeeld met vers fruit, (kokos)yoghurt en andere fijne toppings.

Ingrediënten

 1 mango
 2 eieren
 160 gr havermout
 zout
 kokosolie

Aanwijzingen

1

Schil de mango, en snijd het vruchtvlees van de pit. Meng de mango in een blender of met een mixer met de eieren, de havermout en een snuifje zout tot een glad beslag.

2

Verwarm de kokosolie in een koekenpan en schep wat van het beslag in de pan. Zet het vuur niet te hoog. Als de ene kant goudbruin is gebakken, draai de pannenkoeken dan voorzichtig om met een spatel. Bak totdat het beslag op is.

3

Maak dan een mooie stapel op je bord, en garneer de pannenkoekjes bijvoorbeeld met vers fruit, (kokos)yoghurt en andere fijne toppings.

Notes

Mangopannenkoekjes