Voor 2 personen:




 150 g premium surimi (vici)
 1 rijpe avocado
 1 komkommer
 2 handen vol verse gemengde sla
 6 platte kaas
 50 g brood croutonsje kan dit ook zelf maken, maar vind je ook makkelijk in de winkel
 peper, zout

1

Snijd de avocado in tweeën. Verwijder de pit. Snijd beide helften in blokjes en haal de blokjes eruit. Vang op in een kom. Was de sla.

2

Snijd de helft van de komkommer in fijne blokjes. Rasp de andere helft boven een kommetje uit.

3

Voor de tzatziki: meng de geraspte komkommer met de platte kaas en kruid met peper en zout. Snijd de surimisticks in grove stukken.

4

Doe de sla in een kom. Voeg de blokjes avocado, komkommer, surimi en de tzatziki toe. Roer om. Kruid nogmaals met peper en zout. Meng als laatste de croutons eronder door en serveer.



Categorie,

Ingrediënten

 150 g premium surimi (vici)
 1 rijpe avocado
 1 komkommer
 2 handen vol verse gemengde sla
 6 platte kaas
 50 g brood croutonsje kan dit ook zelf maken, maar vind je ook makkelijk in de winkel
 peper, zout

Aanwijzingen

1

Snijd de avocado in tweeën. Verwijder de pit. Snijd beide helften in blokjes en haal de blokjes eruit. Vang op in een kom. Was de sla.

2

Snijd de helft van de komkommer in fijne blokjes. Rasp de andere helft boven een kommetje uit.

3

Voor de tzatziki: meng de geraspte komkommer met de platte kaas en kruid met peper en zout. Snijd de surimisticks in grove stukken.

4

Doe de sla in een kom. Voeg de blokjes avocado, komkommer, surimi en de tzatziki toe. Roer om. Kruid nogmaals met peper en zout. Meng als laatste de croutons eronder door en serveer.

Notes

Avocadosalade met surimi en tzatziki