Voor 2 personen ( en nog 1 restje voor de dag nadien ;)):




 75 g rucola slamelange of gemengde sla
 2 avocado’s
 150 g mini mozzarella bolletjes
 1 rijpe mango
 peper en zout
 handvol pecannoten
 Optioneel: handvol kaas strips / kaassnippers

1

Snijd de avocado’s in 2, verwijder de pit, snijd in blokjes

2

Schil de mango, verwijder de pit, snijd in blokjes

3

Giet het sap van de mozzarella eraf, was de sla

4

Doe de slamengeling, avocado, mango, mozzarella, olijfolie, peper, zout en pecannoten in een kom. Meng onder elkaar.

5

Voeg de kaas strips of snippers kaas eventueel toe en meng nogmaals onder elkaar. ENJOY



Categorie,

Ingrediënten

 75 g rucola slamelange of gemengde sla
 2 avocado’s
 150 g mini mozzarella bolletjes
 1 rijpe mango
 peper en zout
 handvol pecannoten
 Optioneel: handvol kaas strips / kaassnippers

Aanwijzingen

1

Snijd de avocado’s in 2, verwijder de pit, snijd in blokjes

2

Schil de mango, verwijder de pit, snijd in blokjes

3

Giet het sap van de mozzarella eraf, was de sla

4

Doe de slamengeling, avocado, mango, mozzarella, olijfolie, peper, zout en pecannoten in een kom. Meng onder elkaar.

5

Voeg de kaas strips of snippers kaas eventueel toe en meng nogmaals onder elkaar. ENJOY

Notes

Regenboogsalade van avocado, mozzarella en mango