Voor ca. 10 porties:
200 g grove havervlokken
100 g (gekiemde) zonnebloempitten
150 g cashewnoten
150 g pecannoten
100 g gepelde tijgernoten
2 el vanillepoeder of 2 vanille stokjes (enkel het binnenste)ik gebruik bourbon vanillepoeder van pit&pit
4 el kokosbloesemsuiker
3 el hazelnootolieIk gebruik die van pit&pit
1 grote el honing (lindebloesem)
4 kaneelstokjes of 2 el kaneelpoeder
1
Verwarm de oven op 150 graden op hetelucht of boven- en onderwarmte. Hak de noten grof
2
Verspreid de havervlokken, noten, zonnebloempitten, vanillepoeder, kokosbloesemsuiker, hazelnootolie en honing over een bakplaat (met bakpapier bekleden).
Roer alles goed onder elkaar en verspreid er de kaneelstokjes overheen.
3
Zet 35 minuten in de oven op 150 graden. Roer om de 10 minuten goed om. Serveer bij yoghurt en een stukje vers fruit.
Ingrediënten
200 g grove havervlokken
100 g (gekiemde) zonnebloempitten
150 g cashewnoten
150 g pecannoten
100 g gepelde tijgernoten
2 el vanillepoeder of 2 vanille stokjes (enkel het binnenste)ik gebruik bourbon vanillepoeder van pit&pit
4 el kokosbloesemsuiker
3 el hazelnootolieIk gebruik die van pit&pit
1 grote el honing (lindebloesem)
4 kaneelstokjes of 2 el kaneelpoeder
Geef een reactie