Voor 2 personen:
Snijd de paprika in twee en verwijder de zaadjes. Snijd de courgette in blokjes.
Verwarm wat kokosolie in een antikleefpan en doe er de kikkererwten in. Bak even op op een medium vuur.
Voeg de blokjes courgette en stukjes parika toe. Laat opnieuw even opbakken.
Voeg er na een 3 tal minuten de tomaatjes bij.
Giet er de passata overheen en voeg flink wat chilipoeder, paprikapoeder en oregano toe. Laat nog even pruttelen en serveer goed heet.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de paprika in twee en verwijder de zaadjes. Snijd de courgette in blokjes.
Verwarm wat kokosolie in een antikleefpan en doe er de kikkererwten in. Bak even op op een medium vuur.
Voeg de blokjes courgette en stukjes parika toe. Laat opnieuw even opbakken.
Voeg er na een 3 tal minuten de tomaatjes bij.
Giet er de passata overheen en voeg flink wat chilipoeder, paprikapoeder en oregano toe. Laat nog even pruttelen en serveer goed heet.
Geef een reactie