Voor 2 personen:
1 courgette
100 tomaten passata
1 rode paprika
5 trostomaatjes
1 blikje kikkererwten
chilipeper, paprikapoeder en oregano
1
Snijd de paprika in twee en verwijder de zaadjes. Snijd de courgette in blokjes.
2
Verwarm wat kokosolie in een antikleefpan en doe er de kikkererwten in. Bak even op op een medium vuur.
3
Voeg de blokjes courgette en stukjes parika toe. Laat opnieuw even opbakken.
4
Voeg er na een 3 tal minuten de tomaatjes bij.
5
Giet er de passata overheen en voeg flink wat chilipoeder, paprikapoeder en oregano toe. Laat nog even pruttelen en serveer goed heet.
CategorieDinner
Ingrediënten
1 courgette
100 tomaten passata
1 rode paprika
5 trostomaatjes
1 blikje kikkererwten
chilipeper, paprikapoeder en oregano
Geef een reactie