Voor 8 stuks:
2 grote eieren
100 g amandelmeel
125 ml amandelmelk
2 el olijfolie
1 tl vanille aroma of vanille-extract
1 tl bakpoeder
2 el kokosbloesemsuiker
snufje zout
vetstof voor in de pan
Toppings
verse vijgen, blauwe bessen, kweeperengelei (of een andere gelei), kokosbloesemsuiker
1
Klop de eieren los met de melk en olijfolie in een kom.
2
Voeg het meel, bakpoeder, vanille, kokosbloesemsuiker en zout toe en blend met ene mixer tot een homogene massa.
3
Verhit wat vetstof in een koekenpan of op een pannenkoekenbakplaat. Bak 8 pannenkoekjes van het beslag. Werk af met de toppings naar keuze.
CategorieOntbijt, Pancakes & waffles, Pancakes & waffles
Ingrediënten
2 grote eieren
100 g amandelmeel
125 ml amandelmelk
2 el olijfolie
1 tl vanille aroma of vanille-extract
1 tl bakpoeder
2 el kokosbloesemsuiker
snufje zout
vetstof voor in de pan
Toppings
verse vijgen, blauwe bessen, kweeperengelei (of een andere gelei), kokosbloesemsuiker
Aanwijzingen
1
Klop de eieren los met de melk en olijfolie in een kom.
2
Voeg het meel, bakpoeder, vanille, kokosbloesemsuiker en zout toe en blend met ene mixer tot een homogene massa.
3
Verhit wat vetstof in een koekenpan of op een pannenkoekenbakplaat. Bak 8 pannenkoekjes van het beslag. Werk af met de toppings naar keuze.
Geef een reactie