Voor 8 stuks: 




 2 grote eieren
 100 g amandelmeel
 125 ml amandelmelk
 2 el olijfolie
 1 tl vanille aroma of vanille-extract
 1 tl bakpoeder
 2 el kokosbloesemsuiker
 snufje zout
 vetstof voor in de pan
Toppings
 verse vijgen, blauwe bessen, kweeperengelei (of een andere gelei), kokosbloesemsuiker

1

Klop de eieren los met de melk en olijfolie in een kom.

2

Voeg het meel, bakpoeder, vanille, kokosbloesemsuiker en zout toe en blend met ene mixer tot een homogene massa.

3

Verhit wat vetstof in een koekenpan of op een pannenkoekenbakplaat. Bak 8 pannenkoekjes van het beslag. Werk af met de toppings naar keuze.



Ingrediënten

 2 grote eieren
 100 g amandelmeel
 125 ml amandelmelk
 2 el olijfolie
 1 tl vanille aroma of vanille-extract
 1 tl bakpoeder
 2 el kokosbloesemsuiker
 snufje zout
 vetstof voor in de pan
Toppings
 verse vijgen, blauwe bessen, kweeperengelei (of een andere gelei), kokosbloesemsuiker

Aanwijzingen

1

Klop de eieren los met de melk en olijfolie in een kom.

2

Voeg het meel, bakpoeder, vanille, kokosbloesemsuiker en zout toe en blend met ene mixer tot een homogene massa.

3

Verhit wat vetstof in een koekenpan of op een pannenkoekenbakplaat. Bak 8 pannenkoekjes van het beslag. Werk af met de toppings naar keuze.

Notes

Amandelpannenkoeken met vijgen en blauwe bes