Voor 6 rotsjes:
1 peer
50 gr havermout
50 gr havermeel (havermout geblend tot meel)
25 gr kokosvet
1 tl kaneel
1
Verwarm de oven op 180 graden.
2
Schil de peer en verwijder het klokhuis en het steeltje. Mix of blend tot moes.
3
Voeg de havermout samen met het havermeel, de kaneel en de peermoes en roer onder elkaar.
4
Doe het kokosvet in een koffietas en zet 1 minuut op de hoogste stand in de microgolfoven zodat het olie wordt.
5
Voeg de kokosolie bij het haver-peermengsel en roer goed.
6
Bedek een bakplaat met bakpapier. Maak rotjes op de bakplaat. Zet 25 minuten in de oven. Laat afkoelen en genieten maar!
CategorieSnacks, Taart, gebak & cake
Ingrediënten
1 peer
50 gr havermout
50 gr havermeel (havermout geblend tot meel)
25 gr kokosvet
1 tl kaneel
Geef een reactie