Voor 6 rotsjes:
Verwarm de oven op 180 graden.
Schil de peer en verwijder het klokhuis en het steeltje. Mix of blend tot moes.
Voeg de havermout samen met het havermeel, de kaneel en de peermoes en roer onder elkaar.
Doe het kokosvet in een koffietas en zet 1 minuut op de hoogste stand in de microgolfoven zodat het olie wordt.
Voeg de kokosolie bij het haver-peermengsel en roer goed.
Bedek een bakplaat met bakpapier. Maak rotjes op de bakplaat. Zet 25 minuten in de oven. Laat afkoelen en genieten maar!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 180 graden.
Schil de peer en verwijder het klokhuis en het steeltje. Mix of blend tot moes.
Voeg de havermout samen met het havermeel, de kaneel en de peermoes en roer onder elkaar.
Doe het kokosvet in een koffietas en zet 1 minuut op de hoogste stand in de microgolfoven zodat het olie wordt.
Voeg de kokosolie bij het haver-peermengsel en roer goed.
Bedek een bakplaat met bakpapier. Maak rotjes op de bakplaat. Zet 25 minuten in de oven. Laat afkoelen en genieten maar!
Geef een reactie