Voor 6 rotsjes:

 1 peer
 50 gr havermout
 50 gr havermeel (havermout geblend tot meel)
 25 gr kokosvet
 1 tl kaneel
1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Schil de peer en verwijder het klokhuis en het steeltje. Mix of blend tot moes.

3

Voeg de havermout samen met het havermeel, de kaneel en de peermoes en roer onder elkaar.

4

Doe het kokosvet in een koffietas en zet 1 minuut op de hoogste stand in de microgolfoven zodat het olie wordt.

5

Voeg de kokosolie bij het haver-peermengsel en roer goed.

6

Bedek een bakplaat met bakpapier. Maak rotjes op de bakplaat. Zet 25 minuten in de oven. Laat afkoelen en genieten maar!

Ingrediënten

 1 peer
 50 gr havermout
 50 gr havermeel (havermout geblend tot meel)
 25 gr kokosvet
 1 tl kaneel

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Schil de peer en verwijder het klokhuis en het steeltje. Mix of blend tot moes.

3

Voeg de havermout samen met het havermeel, de kaneel en de peermoes en roer onder elkaar.

4

Doe het kokosvet in een koffietas en zet 1 minuut op de hoogste stand in de microgolfoven zodat het olie wordt.

5

Voeg de kokosolie bij het haver-peermengsel en roer goed.

6

Bedek een bakplaat met bakpapier. Maak rotjes op de bakplaat. Zet 25 minuten in de oven. Laat afkoelen en genieten maar!

Notes

Haver-peerrotsjes