Voor 5 stuks: 




 5 vierkante bladerdeegvellen (of neem 2 grote rollen en snijd in vierkanten)
 150 g geitenkaas
 1 zoete appel
 2 vijgen
 handvol gemixte nootjes
 vloeibare honing en enkele takjes rozemarijn

1

Verwarm de oven op 210 graden.

2

Verwijder het klokhuis van de appel. Snijd de appel en de vijgen in fijne stukjes. Hak de noten fijn.

3

Vul de bladerdeegvellen met een schepje geitenkaas, stukjes appel en vijg, wat gehakte nootjes en 1 tl honing. Vouw dicht.

4

Zet gedurende 15 min in de oven. Werk af met een takje rozemarijn. ENJOYYY!



Ingrediënten

 5 vierkante bladerdeegvellen (of neem 2 grote rollen en snijd in vierkanten)
 150 g geitenkaas
 1 zoete appel
 2 vijgen
 handvol gemixte nootjes
 vloeibare honing en enkele takjes rozemarijn

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 210 graden.

2

Verwijder het klokhuis van de appel. Snijd de appel en de vijgen in fijne stukjes. Hak de noten fijn.

3

Vul de bladerdeegvellen met een schepje geitenkaas, stukjes appel en vijg, wat gehakte nootjes en 1 tl honing. Vouw dicht.

4

Zet gedurende 15 min in de oven. Werk af met een takje rozemarijn. ENJOYYY!

Notes

Bladerdeeghapje van geitenkaas, appel en vijgen