Voor 5 stuks:
5 vierkante bladerdeegvellen (of neem 2 grote rollen en snijd in vierkanten)
150 g geitenkaas
1 zoete appel
2 vijgen
handvol gemixte nootjes
vloeibare honing en enkele takjes rozemarijn
1
Verwarm de oven op 210 graden.
2
Verwijder het klokhuis van de appel. Snijd de appel en de vijgen in fijne stukjes. Hak de noten fijn.
3
Vul de bladerdeegvellen met een schepje geitenkaas, stukjes appel en vijg, wat gehakte nootjes en 1 tl honing. Vouw dicht.
4
Zet gedurende 15 min in de oven. Werk af met een takje rozemarijn. ENJOYYY!
CategorieBites & Juices, Feestdagen, Party & apero
Ingrediënten
5 vierkante bladerdeegvellen (of neem 2 grote rollen en snijd in vierkanten)
150 g geitenkaas
1 zoete appel
2 vijgen
handvol gemixte nootjes
vloeibare honing en enkele takjes rozemarijn
Aanwijzingen
1
Verwarm de oven op 210 graden.
2
Verwijder het klokhuis van de appel. Snijd de appel en de vijgen in fijne stukjes. Hak de noten fijn.
3
Vul de bladerdeegvellen met een schepje geitenkaas, stukjes appel en vijg, wat gehakte nootjes en 1 tl honing. Vouw dicht.
4
Zet gedurende 15 min in de oven. Werk af met een takje rozemarijn. ENJOYYY!
Geef een reactie