Voor 12 porties:
Verwarm de oven op 150 graden.
Blend de koekjes met een blender/ keukenmachine. Smelt de boter op een zacht vuur in een steelpannetje. Roer door de koekkruimels.
Bedek de bodem van een springvorm (24) met bakpapier, vet de randen in met wat boter. Giet het koekmengsel erin en druk goed aan met een lepel. Zet in de diepvries tot verder gebruik.
Doe de roomkaas, eieren, zure room, vanille (haal het binnenste uit de verse vanille stokjes als je die gebruikt), oploskoffie, siroop/honing en de bloem in een kom. Mix met een staafmixer tot een glad beslag.
Haal de bodem uit de diepvries. Verdeel het roomkaasbeslag erop en zet 60 minuten in de oven.
Zet na het bakken de oven uit en laat de cheesecake afkoelen met de ovendeur op een kier. Zodra de cheesecake op kamertemperatuur is zet je deze in de koelkast en laat je deze minstens 4 uur opstijven.
Versier met blauwe bessen en eventueel wat extra kokosbloesemsuiker & poedersuiker.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 150 graden.
Blend de koekjes met een blender/ keukenmachine. Smelt de boter op een zacht vuur in een steelpannetje. Roer door de koekkruimels.
Bedek de bodem van een springvorm (24) met bakpapier, vet de randen in met wat boter. Giet het koekmengsel erin en druk goed aan met een lepel. Zet in de diepvries tot verder gebruik.
Doe de roomkaas, eieren, zure room, vanille (haal het binnenste uit de verse vanille stokjes als je die gebruikt), oploskoffie, siroop/honing en de bloem in een kom. Mix met een staafmixer tot een glad beslag.
Haal de bodem uit de diepvries. Verdeel het roomkaasbeslag erop en zet 60 minuten in de oven.
Zet na het bakken de oven uit en laat de cheesecake afkoelen met de ovendeur op een kier. Zodra de cheesecake op kamertemperatuur is zet je deze in de koelkast en laat je deze minstens 4 uur opstijven.
Versier met blauwe bessen en eventueel wat extra kokosbloesemsuiker & poedersuiker.
Geef een reactie