Voor 5 tot 6 stuks:

 2 bananen
 1 schep eiwitpoeder
 100 gr notenmeel (walnoten + amandelnoten samen blenden tot meel)
 1 tl bakpoeder
 Optioneel: amandelschaafsel
1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Verwijder de schil van de bananen. Plet de bananen in een kom. Voeg het meel, bakpoeder en proteinepoeder toe. Roer alles onder elkaar tot een glad beslag.

3

Bedek een ovenplaat met bakpapier.

4

Maak platte bollen op het bakpapier, verspreid ze goed want ze zetten nog uit. Zet 20 min in de oven. Indien gewenst kan je na 15 minuten bovenop de koeken wat amandelschaafsel strooien en ze nogmaals 5 minuten in de oven zetten.

Ingrediënten

 2 bananen
 1 schep eiwitpoeder
 100 gr notenmeel (walnoten + amandelnoten samen blenden tot meel)
 1 tl bakpoeder
 Optioneel: amandelschaafsel

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Verwijder de schil van de bananen. Plet de bananen in een kom. Voeg het meel, bakpoeder en proteinepoeder toe. Roer alles onder elkaar tot een glad beslag.

3

Bedek een ovenplaat met bakpapier.

4

Maak platte bollen op het bakpapier, verspreid ze goed want ze zetten nog uit. Zet 20 min in de oven. Indien gewenst kan je na 15 minuten bovenop de koeken wat amandelschaafsel strooien en ze nogmaals 5 minuten in de oven zetten.

Notes

Gezonde smoutebolkoeken