Voor 2 personen (1 pizza to share): 




Voor de granolabodem:
 200 g granola
 1 ei
 3 el bloem of meel naar keuze
 3 el yoghurt
 snufje zout en kaneel
Toppings:
 kwark/yoghurt, confituur en vers fruit

1

Verwarm de oven op 190 graden.

2

Meng alle ingrediënten voor de granolabodem in een kom goed door elkaar.
Bedek een bakplaat met bakpapier. Stort het granolabeslag erop uit en wrijf tot een ronde bodem van ca. 2cm dik. Zet gedurende 15 minuten in de oven.
Haal de granolabodem eruit en laat afkoelen. ⭐️Bestrijk met yoghurt of kwark en werk af met fruit naar keuze.

3

Bedek een bakplaat met bakpapier. Stort het granolabeslag erop uit en wrijf tot een ronde bodem van ca. 2cm dik. Zet gedurende 15 minuten in de oven.

4

Haal de granolabodem eruit en laat afkoelen. ⭐️Bestrijk met yoghurt of kwark en werk af met fruit en confituur naar keuze.



Ingrediënten

Voor de granolabodem:
 200 g granola
 1 ei
 3 el bloem of meel naar keuze
 3 el yoghurt
 snufje zout en kaneel
Toppings:
 kwark/yoghurt, confituur en vers fruit

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 190 graden.

2

Meng alle ingrediënten voor de granolabodem in een kom goed door elkaar.
Bedek een bakplaat met bakpapier. Stort het granolabeslag erop uit en wrijf tot een ronde bodem van ca. 2cm dik. Zet gedurende 15 minuten in de oven.
Haal de granolabodem eruit en laat afkoelen. ⭐️Bestrijk met yoghurt of kwark en werk af met fruit naar keuze.

3

Bedek een bakplaat met bakpapier. Stort het granolabeslag erop uit en wrijf tot een ronde bodem van ca. 2cm dik. Zet gedurende 15 minuten in de oven.

4

Haal de granolabodem eruit en laat afkoelen. ⭐️Bestrijk met yoghurt of kwark en werk af met fruit en confituur naar keuze.

Notes

Granolapizza met kwark en vers fruit