Voor 4 personen:
Verwarm de oven op 200 graden.
Snijd de paprika en verwijder zaden en zaadlijsten. Snijd in repen. Snijd de tomaatjes in twee.
Giet een flinke scheut olijfolie over de bodem van een ovenschaal. Leg hierin de noodles en overgiet ze nogmaals met wat olijfolie.
Voeg de paprikareepjes toe. Overgiet het geheel met de tomatenpulp. Doe 200ml water in het blik. Maak restjes pulp los en giet in de ovenschaal. Overgiet nu ook met de kokosmelk (of room). Kruid het geheel met zout, peper, wok en sriracha (ik gebruik de toppers van santa maria).
Zet in de oven voor 30 minuten. Draai de noodles na 5 minuten om en wals ze goed in de saus in. Na 15 minuten doe je dat nogmaals en voeg je de tomaatjes toe.
Haal uit de oven. Meng door elkaar en geniet!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 200 graden.
Snijd de paprika en verwijder zaden en zaadlijsten. Snijd in repen. Snijd de tomaatjes in twee.
Giet een flinke scheut olijfolie over de bodem van een ovenschaal. Leg hierin de noodles en overgiet ze nogmaals met wat olijfolie.
Voeg de paprikareepjes toe. Overgiet het geheel met de tomatenpulp. Doe 200ml water in het blik. Maak restjes pulp los en giet in de ovenschaal. Overgiet nu ook met de kokosmelk (of room). Kruid het geheel met zout, peper, wok en sriracha (ik gebruik de toppers van santa maria).
Zet in de oven voor 30 minuten. Draai de noodles na 5 minuten om en wals ze goed in de saus in. Na 15 minuten doe je dat nogmaals en voeg je de tomaatjes toe.
Haal uit de oven. Meng door elkaar en geniet!
Geef een reactie