Voor 2 personen:
2 handvol spruitjes
½ courgette (de overschot kan je in soep verwerken hé ;) )
2 wraps (liefst spelt of volkoren)
1 zoete appel
3 el kruidenkaas/philadelphia
peper en zout
1
Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd in kleine stukjes. Was de spruitjes schoon en snijd ze allemaal in twee. Was ook de courgette en snijd in kleine blokjes.
2
Verwarm een beetje kokosolie op een antikleefpan op een medium vuur. Als het goed warm is doe je de spruitjes erop en bak je ze gedurende 5 minuten. Geregeld schudden zodat ze niet aanbranden.
3
Na 5 minuten voeg je de stukjes appel en courgette eraan toe en laat je nog 3 minuten mee opbakken. kruid af met peper en zout.
4
Smeer de kruidenkaas op de wraps. Voeg de spruitjes en appeltjes toe en rol de wraps dicht. Smakelijk!
CategorieLunch
Ingrediënten
2 handvol spruitjes
½ courgette (de overschot kan je in soep verwerken hé ;) )
2 wraps (liefst spelt of volkoren)
1 zoete appel
3 el kruidenkaas/philadelphia
peper en zout
Geef een reactie