Voor 4 porties:
480 g Yoghurt op Griekse wijze
120 ml melk
150 g donkere chocolade
200 g fijne havermout
Handvol frambozen
Handvol blauwe bessen
1
(Dit receptje moet minstens 3 uur kunnen rusten in de koelkast of 2uur in de diepvries!)
Smelt de melk samen met de chocolade op een zacht vuurtje. Er mogen zeker nog wat klontertjes in zitten.
2
Doe 350 g yoghurt in een kom. Meng met de warme chocolade en de havermout tot een dikke pap.
3
Bedek een ovenschaal met bakpapier. Giet hierin het yoghurtmengsel en strijk open.
4
Verdeel hierover de overige yoghurt en strijk open. Giet de overige chocolade eroverheen en strijk opnieuw open, zodat je een ‘marble’ look krijgt.
5
Verdeel de frambozen en bosbessen en zet minstens 3 uur in de koelkast of 2 uur in de diepvries tot de taart stevig is geworden.
BEWAAR DE TAART IN DE KOELKAST!
CategorieGebak (taartjes, cakes & muffins), Ontbijt, Pudding, papjes & yoghurt, Snacks, Taart, gebak & cake
Ingrediënten
480 g Yoghurt op Griekse wijze
120 ml melk
150 g donkere chocolade
200 g fijne havermout
Handvol frambozen
Handvol blauwe bessen
Geef een reactie