Voor 4 porties:
(Dit receptje moet minstens 3 uur kunnen rusten in de koelkast of 2uur in de diepvries!)
Smelt de melk samen met de chocolade op een zacht vuurtje. Er mogen zeker nog wat klontertjes in zitten.
Doe 350 g yoghurt in een kom. Meng met de warme chocolade en de havermout tot een dikke pap.
Bedek een ovenschaal met bakpapier. Giet hierin het yoghurtmengsel en strijk open.
Verdeel hierover de overige yoghurt en strijk open. Giet de overige chocolade eroverheen en strijk opnieuw open, zodat je een ‘marble’ look krijgt.
Verdeel de frambozen en bosbessen en zet minstens 3 uur in de koelkast of 2 uur in de diepvries tot de taart stevig is geworden.
BEWAAR DE TAART IN DE KOELKAST!
Ingrediënten
Aanwijzingen
(Dit receptje moet minstens 3 uur kunnen rusten in de koelkast of 2uur in de diepvries!)
Smelt de melk samen met de chocolade op een zacht vuurtje. Er mogen zeker nog wat klontertjes in zitten.
Doe 350 g yoghurt in een kom. Meng met de warme chocolade en de havermout tot een dikke pap.
Bedek een ovenschaal met bakpapier. Giet hierin het yoghurtmengsel en strijk open.
Verdeel hierover de overige yoghurt en strijk open. Giet de overige chocolade eroverheen en strijk opnieuw open, zodat je een ‘marble’ look krijgt.
Verdeel de frambozen en bosbessen en zet minstens 3 uur in de koelkast of 2 uur in de diepvries tot de taart stevig is geworden.
BEWAAR DE TAART IN DE KOELKAST!
Geef een reactie