Voor 6 repen:
100 gr cashewnoten
100 gr pecannoten
30 gr havervlokken
6 ontpitte of pitloze dadels
1 el agave honing
20 gr donkere chocolade
1
Mix of blend de noten samen met de dadels en 2 el water tot een plakkerige brij.
2
Voeg de honing en de havervlokken toe en roer alles onder elkaar.
3
Bekleed een rechthoekige cakevorm met bakpapier en giet de brij erin. Druk goed plat en goed aan zodat je nadien 3 cm dikke repen kan maken (je gebruikt maar de helft van een rechthoekige cakevorm).
4
Smelt de chocolade au-bain-marie en giet over het beslag. Strijk open.
5
Zet 15 min in de diepvries. Haal het nadien uit de diepvries en snijd in repen.
CategorieSnacks, Taart, gebak & cake
Ingrediënten
100 gr cashewnoten
100 gr pecannoten
30 gr havervlokken
6 ontpitte of pitloze dadels
1 el agave honing
20 gr donkere chocolade
Geef een reactie