Voor 2 personen:
2 sneden volkoren brood
2 handenvol champignons
handvol veldsla
2 el ricotta
4 trostomaten
Peper en Himalaya zout
olijfolie
1
Rooster de sneden volkoren brood.
2
Snijd de tomaatjes in 2.
3
Snijd de champignons in schijfjes.
4
Warm de schijfjes champignon kort in een pan op in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
5
Beleg de toasts met de champigons, ricotta, veldsla en tomaat.
CategorieLunch
Ingrediënten
2 sneden volkoren brood
2 handenvol champignons
handvol veldsla
2 el ricotta
4 trostomaten
Peper en Himalaya zout
olijfolie
Aanwijzingen
1
Rooster de sneden volkoren brood.
2
Snijd de tomaatjes in 2.
3
Snijd de champignons in schijfjes.
4
Warm de schijfjes champignon kort in een pan op in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
5
Beleg de toasts met de champigons, ricotta, veldsla en tomaat.
Geef een reactie